Førstehjelp

Nordic Fire & Safety AS leverer førstehjelpsutstyr og hjertestarter .

Røde Kors Førstehjelp er vår leverandør på førstehjelpsutstyr. Gjennom vårt samarbeid støtter vi de lokale lagene.

Den første helautomatiske hjertestarteren på det norske markedet. Hjertestarteren har i tillegg elektroder som gir tilbakemelding på HLR-kompresjoner. Helautomatisk hjertestarter reduserer sjokktiden og fjerner behovet for at førstehjelperen trykker på sjokk-knappen. Dette øker sannsynligheten ytterligere for overlevelse.

Ny og forbedret innhold ! (Erstatter 490900 ) Cederroth førstehjelpsstasjon har fått forbedret innhold og kan nå håndtere flere typer skader. Den kan også enkelt tilpasses ulike omsorgsbehov. Med komplett førstehjelpsutstyr på arbeidsplassen din, vil flere være i stand til å hjelpe når en ulykke inntreffer.

Førstehjelpskoffert med innhold som passer på et lite kontor eller i hjemmet. Kofferten egner seg også godt til fritidsbruk, på hytta eller i bilen og som supplement i tillegg til førstehjelpskoffert Komplett i bedrifter og offentlig forvaltning. 

Denne vesken ble laget spesielt for paramedikere for å bli organisert. Denne vesken er bare 3,45 kg og 32 x 47 x 23,5 cm, så det er behagelig å bære, og den inneholder nødvendige medisinske apparater for å håndtere nødsituasjoner, selv de i fjerntliggende områder. Ryggsekkets design gir brukeren frihet til å bevege seg og bruke hendene sine når det er nødvendig.

Audun

Audun Hellesøy

Salgs- og markedssjef

Ta Kontakt

  • Er det noe du lurer på er det bare til å ta kontakt for en hyggelig prat.
  • Mobil:+47 979 78 739