Brannteppe

EXTREME BRANNTEPPE

Leveres i en smartbag
Kan brukes flere ganger

Produkt informasjon:
• Håndterer flammer i timesvis
• Blokkerer all slags brann, selv brann i litium batterier
• Leveres i en smartbag, trenger ikke vedlikehold
• Ved oppbevaring i smartbagen har brannteppe livstidsgaranti
• Kan brukes mange ganger
• NS-EN 1869:2019

Størrelse: 1.6 x 1.6 m | Vekt: 2 kg

Passer til:
Resturant- og storkjøkken • Industriverktøy • Gjennvingsstasjoner • Bil fakrikker • Verksteder som har vedlikehold og
reperasjon av elektriske biler • Butikker eller andre bedrifter som hånterer og lagrer små eller store litium batterier

Ring alltid brannvesenet når en brann oppstår.

Last ned pdf.

BRANNTEPPE BIL

Brannteppe leveres med bag
Skap for brannteppe

Produkt informasjon standard:
Ideell for plasser med høy konsentrasjon av biler, for eksempel parkeringshus, veitunneler, bilferger og bilverksteder.

Størrelse: 6 x 8 m | Vekt: 28 kg

Produkt informasjon PRO:
Passer for profesjonelle brannmenn og andre organisasjoner som kan måtte håndtere flere branner. Etter bruk, skyll teppet med vann og oppbevar det i smartposen.

Størrelse: 6 x 8 m | Vekt: 28 kg

Ring alltid brannvesenet når en brann oppstår.

Hvordan isolere en bilbrann for å avverge brannspredning i parkeringshus eller tunnelbrann

Den enkleste og mest effektive løsningen for å isolere brann i kjøretøy

Ved enkelt å dra Bridgehill Car Fire Blanket over bilen, har du isolert flammer og røyk på få sekunder. Ideelt for hoteller, ferjer, kjøpesentre, sykehus og alle andre steder som trenger å unngå nedetid. Hvert år oppstår det 100.000 bilbranner i Storbritannia og 3.500 bilbranner her i Norge.

Brukervennlig

1: Rull ut duken foran eller bak den brennende bilen/objektet
2: Ta tak i håndtakene i hvert hjørne av duken og dra duken over bilen/objektet i en bevegelse
3: Pass på at duken ligger ned til bakken rundt hele bilen, slik at oksygentilførsel hindres
4: La duken ligge på bilen/objektet i 20 minutter

Produktinformasjon

Bridgehill Car Fire Blanket er utviklet for kvelning av bilbrann i bil og elbil, og håndteres enkelt av to personer.

Duken slukker umiddelbart enhver bilbrann i selve bilen ved å kvele oksygentilførselen. Produksjonen av giftige gasser og røyk opphører helt eller reduseres kraftig, avhengig om det også er fyr i elbilbatterier eller ikke. Dersom bilen er fossilt drevet eller det ikke har tatt fyr i selve batteriene, er brannen nå slukket.

Dersom det er brann også i bilbatteriene, har man ved å legge på duken, isolert bilbrannen, slukket brannen i selve bilen, og redusert røykutviklingen kraftig. Brannen er under kontroll, og brannvesenet har nå god tid til å utføre slukking av brann i batteriene. Til dette brukes Bridgehill Car Fire Blanket Lithium.

Dette er en meget miljøvennlig måte å slukke en brann på, da giftige gasser og røyk isoleres, og det ikke er behov for vann eller skum som tar med seg giftige stoffer ned i grunnen.
Bridgehill Car Fire Blanket muliggjør rask inngripen i påvente av brannvesenet, og kan ved tidlig inngripen avverge brannalarm og “nedetid” i kjøpesentre, på hotell, i kontorbygg, på ferjer etc.

Duken kan også brukes til brannslukning på flere områder som for eksempel på trucker, industrimaskiner, søppelkontainere, motorsykler, småbåter o.l.

.

Bruksområder

Parkeringshus

Det brenner 10 biler hver dag i Norge. I parkeringshus hvor bilene står parkert tett, er det viktig å kunne isolere og slukke en brann umiddelbart. Våre løsninger gjør nettopp det, og bilene og området rundt det brennende objektet sikres. Ved tidlig inngripen kan man hindre at evt. brannalarmer utløses og omsetning i kjøpesentre går tapt.

Ferjer

Ferjeselskapene er særlig utsatt ved en bilbrann, og har spesielt god nytte av å kunne isolere og slukke en slik brann umiddelbart.
Bridgehill Innovation sine løsninger gjør nettopp dette. Tidlig inngripen kan hindre at brannalarmen går og gjestene blir engstelige, og store reparasjoner og dyr nedetid på ferjen i etterkant kan forhindres.

Bensinstasjoner

Bensinstasjoner er spesielt utsatt ved brann, og en umiddelbar slukking eller isolering av en slik brann er nødvendig for å unngå en kritisk situasjon. Bridgehill Innovation har en løsning som gjør nettopp dette. Duken kan også brukes til å slukke brann i containere eller andre brennende objekter.

Verksteder

Elbiler har selvantent opptil 3 uker etter en kollisjon. Pga dette anbefaler de fleste elbilprodusentene minimum 48 timers karantenetid før kolliderte elbiler får tas inn på verkstedet for reparasjon. Ved en selvantennelse i denne perioden, vil en Bridgehill Car Fire Blanket kunne isolere en bilbrann, selv når bilen står uten tilsyn. Duken vil også signalisere tydelig at bilen er elektrisk, og gjøre omgivelsene rundt tryggere.

Bergingsbiler

Litiumbatterier kan selvantenne når som helst etter en kollisjon. Spesielt er faren stor når vraket flyttes på, og bilbergingstjenesten er dermed særlig utsatt for biler som selvantenner. Med Bridgehill-duken stroppet fast over vraket, blir bilbrannen holdt isolert under transporten.

Tunneler

Risikoen for brann i tunneler øker i takt med trafikken, høyere fartsgrenser, antall tunneler og lengden på disse. Innvendig kledning i en tunnel er ofte laget av meget brennbar isolasjon, og skadeomfanget ved en brann kan bli omfattende. Å bruke et pulverapparat effektivt for å slukke en bilbrann er heller ikke alltid like enkelt, da brannkilden ofte ikke kan sees eller er tilgjengelig.

Audun

Audun Hellesøy

Salgs- og markedssjef

Ta Kontakt

  • Er det noe du lurer på er det bare til å ta kontakt for en hyggelig prat.
  • Mobil:+47 979 78 739