FILMOPOL

FILMOPOL skumkonsentrat er et høykvalitets AR-AFFF (alkoholbestandig vandig filmdannende skum) sammensatt av hydrokarbon- og C6-fluoroverflateaktive stoffer. FILMOPOL allsidig skum er meget effektiv mot polært løsemiddel og hydrokarbonbranner i klasse B som kjemiske prosessanlegg, lagringstanker, kraftstasjoner, skip …

Les mer…

BIOFILM

BIOFILM er et høykvalitets fluorosyntetisk AFFF (Aqueous Film-Forming Foam) skumkonsentrat formulert med moderne C6 fluoroverfaktanter, hydrokarbon-overflateaktive midler og stabilisatorer. Det gir høy ytelse på hydrokarbonbranner av klasse B som oljetankere, raffineri, produksjonsanlegg, fly, skip …

Les mer…

ECOPOL​ PREMIUM

ECOPOL PREMUM er like effektivt som de beste AFFF-AR-skumene, og er et svært effektivt alkoholbestandig brannslokkingsskum og kan brukes til direkte påføring. ECOPOL PREMIUM flerbruksskum oppnår best ytelse med ferskvann / sjøvann på:

Les mer…

BIO T

BIO T er et syntetisk og fluorfritt skumkonsentrat (F3) formulert for trening med live-brann på klasse A- og klasse B-branner eller kalibrering av skumsystem.

Les mer…

ECOPOL

Takket være et stort forsknings- og utviklingsprogram, lanserte BIOEX ECOPOL i 2002, det første fluorfrie skummet (F3) på markedet.

Les mer…

ECOPOL F3HC

I 2015 var ECOPOL F3HC DET første 3% fluorfrie skumet (F3) som oppnådde rask slukking og utmerket motstand mot forbrenning mot hydrokarbonbranner i klasse B. Det syntetiske og miljøvennlige ECOPOL F3HC brannslokkingsskumkonsentratet kan yte bedre enn de beste AFFF-ene.

Les mer…

ECOPOL​ A

ECOPOL A er et kvalitets syntetisk fluorfritt skum (F3) konsentrat formulert for brannbeskyttelse av fly, spesielt klasse B hydrokarbonbranner, og godkjent av ICAO (International Civil Aviation Organization) standard.

Les mer…

ECOPOL F

ECOPOL F er en klasse A skumkonsentrat for villmark, skog, busk, kratt branner. ECOPOL F har høye fuktighetsegenskaper for å gjøre vannet mer effektivt for dybdebrannslukking. Brannslokkingsskummet er like effektivt med salt, ferskt og brakkvann.

Les mer…

BIO FOR

Takket være dens fuktighets- og skummende egenskaper, er BIO FOR svært effektiv for å bekjempe brann i klasse A fast brensel som skogbranner, urbane branner, industrielle branner, gjenvinningsanlegg for avfall, samt små klasse B hydrokarbonbranner.

Les mer…

BIO FOAM

BIO FOAM skumkonsentrat er designet for å generere fluorfritt brannslokkingsskum (F3) med høy ekspansjon og for å slukke hydrokarbonbranner i klasse B.

Les mer…

D FOAM

D-FOAM er et antiskummiddel designet for å eliminere uønsket eller overflødig brannslukking.

Les mer…

NEUTRAL PLUS

NEUTRAL PLUS er formulert for å undertrykke giftige damper fra reaktive og ikke-reaktive komponenter (ammoniakk, salpetersyre, natriumhydroksid …). NEUTRAL PLUS brukes til å beskytte mot farlig utilsiktet kjemikaliesøl i lagringsanlegg, lasteplasser eller industrielle prosessanlegg.

Les mer…

Bioex Cleaner

Effektivt rensemiddel som bryter ned og løser opp virus. Takket være det høye innholdet av aktive elementer, har BIOEX Cleaner en sterk vaskemiddelkraft som fjerner urenheter og virus som Coronaviruset. Dette sterkt fuktende overflateaktive middelet renser dypt og avfetter. Det skummer lite og krever ikke skylling. Bioex Cleaner er ikke giftig for mennesker og planter, og er lett biologisk nedbrytbar, uten innvirkning på helse og miljø. Den er pH-nøytral og ikke-irriterende, i motsetning til blekemiddel. Inneholder ikke fosfat, ammoniakk, klor, glykol eller fluor. Bioex Cleaner PDF Bioex Cleaner Datablad Bioex Cleaner Analyse (FR/EN)
Audun

Audun Hellesøy

Daglig Leder

Ta Kontakt

  • Er det noe du lurer på er det bare til å ta kontakt for en hyggelig prat.
  • Mobil:+47 979 78 739