Bioex Cleaner

Effektivt rensemiddel som bryter ned og løser opp virus. Takket være det høye innholdet av aktive elementer, har BIOEX Cleaner en sterk vaskemiddelkraft som fjerner urenheter og virus som Coronaviruset. Dette sterkt fuktende overflateaktive middelet renser dypt og avfetter. Det skummer lite og krever ikke skylling.

Bioex Cleaner er ikke giftig for mennesker og planter, og er lett biologisk nedbrytbar, uten innvirkning på helse og miljø. Den er pH-nøytral og ikke-irriterende, i motsetning til blekemiddel. Inneholder ikke fosfat, ammoniakk, klor, glykol eller fluor.

Bioex Cleaner PDF

Bioex Cleaner Datablad

Bioex Cleaner Analyse (FR/EN)

Filmopol slukkeskum

FILMOPOL skumkonsentrat er et høykvalitets AR-AFFF (alkoholbestandig vandig filmdannende skum) sammensatt av hydrokarbon- og C6-fluoroverflateaktive stoffer. FILMOPOL allsidig skum er meget effektiv mot polært løsemiddel og hydrokarbonbranner i klasse B som kjemiske prosessanlegg, lagringstanker, kraftstasjoner, skip …

De filmdannende egenskapene gir rask brannnedfall og høy motstand mot re-antenning.

 

FILMOPOL allsidig brannslokkingsevne reduserer behovet for å lagerføre forskjellige skumtyper.

Biofilm

BIOFILM er et høykvalitets fluorosyntetisk AFFF (Aqueous Film-Forming Foam) skumkonsentrat formulert med moderne C6 fluoroverfaktanter, hydrokarbon-overflateaktive midler og stabilisatorer. Det gir høy ytelse på hydrokarbonbranner av klasse B som oljetankere, raffineri, produksjonsanlegg, fly, skip …

AFFF- filmgenererende egenskaper(Aqueous Film Forming Foam) gir BIOFILM en rask slukkeytelse og utmerket tilbakeslagsmotstand på hydrokarbonbranner.

 

BIOFILM er godkjent av internasjonale standarder som EN1568, UL, LASTFIRE, ICAO, IMO… BIOFILM Premium skum tilbyr høyeste rangeringer.

Audun

Audun Hellesøy

Daglig Leder

Ta Kontakt

  • Er det noe du lurer på er det bare til å ta kontakt for en hyggelig prat.
  • Mobil:+47 979 78 739